ریست ماشین لباسشویی دوو

ماشین لباسشویی کنوود

فهرست مطالب

گاهی اوقات، بدون دلیل خاصی، ماشین لباسشویی خطایی را در صفحه نمایش نمایان می‌کند و عمل نمی‌کند. در این وضعیت، استفاده از دکمه ریست بهترین راه حل است. در این مقاله، به تحلیل و پاسخ به سوالاتی مانند “ریست لباسشویی چیست؟”، “چرا به ریست لباسشویی نیاز داریم؟”، نحوه عملکرد این دکمه، زمان مناسب برای اجرای آن و همچنین راهنمایی برای انجام ریست ماشین لباسشویی، پرداخته شده است.

 

آموزش ریست کردن ماشین لباسشویی

ماشین‌های لباسشویی جدید، امکاناتی دارند که به شما اجازه می‌دهند در صورت بروز خطا یا مشکلات کوچک، مانند عدم کارکرد یا معایب دیگر، با استفاده از دکمه ریست (Reset)، موتور ماشین را دوباره راه‌اندازی کنید. در مدل‌های قدیمی‌تر، می‌توانید با قطع و وصل کردن برق، از این قابلیت استفاده نمایید.

با این وجود همه خرابی ها و اختلالات موجود در لباسشویی با این دکمه برطرف نمی شود و فقط تا زمانی که مشکل فنی و سخت افزاری جدی وجود نداشته باشد، به عنوان راه حل مشکل مطرح است. در ادامه در مجموعه تعمیر ماشین لباسشویی به آموزش ریست لباسشویی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

چرا باید لباسشویی را ریست کنیم

در ابتدا برای پاسخ به سوال “ریست لباسشویی چیست” لازم است ذکر شود که گاهی اوقات، ماشین لباسشویی دچار مشکلاتی می شود، که می توان با استفاده از دکمه ریست، آن را برطرف کرد.

رفع مشکلات ماشین لباسشویی: پیام خطا در صفحه نمایش، قطع و وصل ناگهانی، ولتاژ نامناسب و اشتباه در انتخاب برنامه، قفل شدن در برنامه خاص، چشمک‌زنی صفحه نمایش. در صورت عدم روشن شدن یا قطع میانه‌ای، قبل از ریست، مراحل زیر را دنبال کنید.

۱- در مرحله اول، لازم است از اتصال ماشین لباسشویی به برق اطمینان حاصل کنید. برای این کار کافی است وسیله برقی دیگری را به پریز وصل کنید و بررسی کنید که کار می کند یا خیر.

۲- درب ماشین لباسشویی را برای چند دفعه باز و بسته کنید.

۳- توزیع متعادل لباس را چک کنید؛ زیرا ممکن در اثر توزیع نامتعادل و نامتوازن بار، ماشین لباسشویی در حین شست و شو، متوقف شود.

۴- مسدود بودن شیلنگ‌ تخلیه را چک کنید و در صورت نیاز آن را تمیز کنید.

۵- بعد از خشک کردن دست ها، ماشین لباسشویی را روشن کنید. در صورت عدم کارکرد ماشین، برق را قطع و مجدد وصل کنید و یا از دکمه ریست برای راه اندازی مجدد لباسشویی استفاده کنید.

چه موقع باید لباسشویی را ریست کنیم

قبل از آموزش ریست لباسشویی، لازم است بدانیم در چه مواقعی، کاربرد دارد. در موارد زیر به کارگیری دکمه ریست و ریست کردن ماشین لباسشویی، باعث حل شدن ایراد و مشکل مورد نظر خواهد شد:

۱- به هم ریختن تنظیمات:

اگر تنظیمات ماشین لباسشویی دچار اختلال و به هم ریختگی شده است در این صورت، ریست لباسشویی می تواند مشکل را حل کند.

۲- قطع شدن برق یا نوسانات آن:

اگر در حین برنامه شست و شوی لباسشویی، به یکباره برق قطع شود، بسته به مدل و برند ماشین، ممکن است بعد از اتصال برق، برنامه ادامه نیابد. با این وجود، برخی لباسشویی ها قابلیت از سرگیری و ادامه برنامه شست و شو را بعد از قطع و اتصال برق دارند، اما اگر لباسشویی منزل شما چنین پتانسیلی ندارد، ریست می تواند راه حل آن باشد.

خطاها و ارور ماشین لباسشویی دوو ارور‌OE در ماشین لباسشویی دوو چیست؟

به‌طور کلی هر گاه با ارور OE مواجه شدید، مشکل از عدم تخلیه آب توسط دستگاه می‌باشد. عدم تخلیه آب توسط ماشین لباسشویی ممکن است بنابه دلایل مختلفی رخ دهد. از جمله:

  • خراب‌ بودن یا مسدودی شیلنگ تخلیه لباسشویی:

در این خصوص می‌توان با بررسی ساده شیلنگ، آلودگی یا مانع را از آن خارج نمود. در صورت معیوب‌بودن نیز آن را تعویض کنید تا سبب بازگشت آب به داخل دیگ نشود.

  • خراب بودن و بروز اشکال از پمپ تخلیه لباسشویی:

پمپ تخلیه خراب را تعویض کنید تا آب به بیرون نشت نکند.

  • مسدود شدن فلیتر پمپ تخلیه با آلودگی:

فیلتر پمپ تخلیه، وظیفه حفاظت از پمپ‌ را برعهده دارد و مانع از عبور اشیاء ریز و خارجی به داخل پمپ می‌شود. آن را بررسی کنید تا کثیف نباشد و در صورت نیاز آن را تعویض کنید.

  • آبگیری ماشین لباسشویی در زمان تخلیه:

یکی دیگر از مواردی که باعث ظاهر شدن پیغام خطای OE می‌شود، آبگیری ماشین در زمان تخلیه فاضلاب است. برای حل این مشکل از روش ریست ماشین لباسشویی استفاده کنید اگر مشکل درست نشد به تکنسین دوو تماس بگیرید.

  • خراب شدن هیدروستات ماشین لباسشویی دوو:

هیدروستات وسیله‌ای است که با فشار هوا میزان ورود آب به ماشین لباسشویی را کنترل می‌کند. در صورتی که خراب شود، سطح آب واردشده به دستگاه بیشتر یا کمتر از حد معمول می‌شود. در هنگام بروز این‌مشکل نیز باید با تکنسین در تماس باشید.

  • خراب بودن شیر برقی ماشین لباسشویی:

شیر برقی مسئول ورود آب به داخل دیگ را بر عهده دارد. در صورت بروز خرابی در آن، همواره دیگ از آب پر می‌شود و ممکن است شیلنگ تخلیه نیز آب اضافی را خارج کند. در صورت دیدن ارور OE بدون تعلل با متخصص ماشین لباسشویی دوو تماس بگیرید.

  • خراب بودن تعدادی از سیم ها یا اتصالات برقی:

اگر لباسشویی را در محیط مرطوب یا در معرض ضربه، قرار دهید، اتصالات برقی آن خراب می‌شوند. در این وضعیت برد دستگاه، سیگنال درستی از طرف هر یک از قطعات آن دریافت نمی‌کند و همین امر موجب ظاهر شدن ارور oe می‌شود. حتما از محافظ جریان برق استفاده کنید تا در زمان نوسان برق دچار مشکل نشوید.

  • خرابی بودن برد PCB:

اگر از دسته افرادی هستید که هر روز و با یکی از برنامه‌های شستشوی، لباس‌هایتان را می‌شویید، سخت در اشتباهید! استفاده مداوم از لباسشویی و تاکید بر روی یکی از برنامه‌ها موجب خرابی برد لباسشویی دوو می‌شود. این برد وظیفه اجرای تمامی فرامین موجود در یک لباسشویی دوو را بر عهده دارد.

مراحل از بین بردن ارور OE

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، این ارور مربوط به تخلیه آب توسط ماشین لباسشویی است. پس در صورت مشاهده این ارور می‌بایست مسیر ورود و خروج آب به دستگاه را بررسی کنید و موانع را بردارید. برای رفع این ارور به‌صورت ذیل عمل کنید:

  1.  ابتدا شیلنگ تخلیه را بررسی کرده و هرگونه انسداد آن را باز کنید.
  2.  هنگامی که آب را از شیلنگ تخلیه خارج کردید، نوبت به بررسی فیلتر تخلیه می‌رسد. برای این کار در قسمت جلوی دستگاه دریچه‌ای وجود دارد که باید آن را پادساعت‌گرد بچرخانید. اکنون با دسترسی به فیلتر تخلیه آن را نیز بررسی کنید.

ارور‌RHD در ماشین لباسشویی دوو چیست؟

اگر در صفحه نمایشگر ماشین لباسشویی دوو با ارور‌rhd مواجه شدید، باید با متخصصان این حوزه تماس بگیرید. این ارور مربوط به برد الکترونیکی دستگاه است و شما نمی‌توانید در منزل به آن رسیدگی کنید. برد الکترونیکی به عنوان مغز لباسشویی عمل کرده و تمام برنامه‌ها را مدیریت می‌کند. پس درست کردن آن فقط باید توسط افراد متخصص صورت گیرد.

آموزش ریست لباسشویی به چه صورت است؟

ریست کردن لباسشویی به دو روش است دستی و یا با دکمه ریست صورت می گیرد که در ادامه به آن پرداخته شده است.

آموزش ریست لباسشویی به صورت دستی:

 

در مرحله اول

برای ریست لباسشویی، لازم است با فشردن دکمه پاور، آن را خاموش کرده و سپس از برق بکشید.

در مرحله دوم

بر اساس دفترچه راهنما باید مدت کوتاهی صبر کرد و ماشین را در این حالت نگه داشت تا ماشین لباسشویی ریست شود. این زمان در برندهای مختلف، متفاوت بوده و به طور متوسط بین ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه می باشد.

در مرحله سوم

در صورتی که ماشین لباسشویی دارای دستگیره کنترل است، باید توجه داشت که در حالت final spin یا Dry قرار نگرفته باشد. اما در صورتی که لباسشویی دارای دکمه های کنترل برای تنظیم و انتخاب برنامه است. باید در حالتی باشد به جز حالت خشک کن.

در مرحله چهارم

باید باز بودن شیر آب و آبگیری ماشین لباسشویی را کنترل کرد و از کار کردن آن مطمئن شد. سپس بعد از گذشت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه، باید ماشین لباسشویی را به برق متصل کرد و دکمه استارت را فشرد.

در مرحله پنجم

به طور معمول، انتظار داریم ماشین لباسشویی به طور معمولی شروع به کار کند. اما باید به این نکته توجه کنیم که در برخی از مدل‌های لباسشویی، به ویژه با توجه به برند و مدل آن، این ممکن است ضروری باشد. در این حالت، بعد از انجام ریست، معمولاً باید به مدت حدود ۱۲ ثانیه، درب لباسشویی را به سرعت شش بار (۶ بار) باز و بسته کنید. این کار باعث می‌شود ماشین لباسشویی دوباره راه‌اندازی شده و به کار خود ادامه دهد.

در مرحله آخر

برای اطمینان از عملکرد ماشین لباسشویی توصیه می شود که یک بار از آن را بدون لباس استفاده کنید.

 

آموزش ریست لباسشویی با استفاده از دکمه:

ریست لباسشویی با استفاده از دکمه مربوطه بسیار راحت است. برای ریست فقط کافی است این دکمه را بفشارید.

در برخی لباسشویی ها باید برای مدت کوتاهی مثلا چند ثانیه آن را در حالت فشرده نگه دارید.

ممکن است این دکمه بر روی هر لباسشویی به یک شکل باشد.

 

درنهایت…

گاهی اوقات، اگرچه دستگاه شما دارای دکمه ریست است، اما ممکن است به دلیل خرابی، عملاً کار نکند. در این حالت‌ها، احتمالاً مشکل ارتباط با قطعات دیگر نظیر قفل‌کننده‌ها، تایمر یا سوئیچ درب وجود دارد. در اینجا، بهتر است به یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید؛ زیرا این ممکن است تعمیرات ضروری و حیاتی نیاز داشته باشد.

اگر نمی توانید ماشین لباس شویی خود را به صورت درست و صحیح ریست نمایید، می توانید با تعمیرکاران مجرب ما در سرویس کاران مشهد تماس حاصل فرمایید.

 

 دسترسی سریع به محتوای دیگر سایت:

لباسشویی پاکشوما

خدمات ما

 ارتباط با ما 

سولاردام ال جی تعمیرات